Over ons

Wegwijs burgerbelangen is een onafhankelijke informatiedienst voor Nederlandse burgers. Over zaken waar je als burger of consument in het dagelijks leven te maken mee hebt geeft Wegwijs burgerbelangen actuele informatie. Maar ook tips en raad over het oplossen van mogelijke problemen op het gebied van onder andere zorg, welzijn, onderwijs, financiën, gemeente en overheid.
In Burger Link bieden wij de burgers de mogelijkheid hun stem te laten horen door deel te nemen aan onze online activiteiten.

Zo kun je met andere burgers ideeën en informatie uitwisselen via ons forum en reageren op blogs waarin bepaalde ontwikkelingen in onze samenleving ter discussie worden gesteld. Of stem bij het maandelijks referendum over actuele ontwikkelingen in de Nederlandsemaatschappij. En tot slot kun je met audio en video via de Link up communiceren over problemen die je zelf tegenkomt in de samenleving.

Organisatie, vrijwilligers en medewerkers

Peter Strauss is begonnen als International Fundraising Lead. Naast het fondsenwerven stuurt hij de marketing aan en heeft hij een actieve rol in het recruitment proces.

Manuëla Zorgdrager brengt zeer waardevolle marketing, SEO en PR ervaring mee en zal zich op verschillende projecten richten.

JingQian Zhuang(Gin) is begonnen als web developer en heeft ervaring opgelopen in verschillende landen en in diverse vaardigheden.

Elisabeth Dijkstra is een zeer ervaren tekstschrijver en zal zich bezig houden met algemene artikelen en marketingteksten.

Sanaya Chavda is misschien wel de meest ervaren schrijfster en redacteur ooit binnen SWBB. Met haar unieke kijk op Nederland zal zij artikelen schrijven.

Noa de Ruijter Gespecialiseerd in Social media internet marketing en communicatie.

Anneloes Knol is momenteel in Charlottesville, Virginia in de VS. Ze is daar als atleet-student hockey. Ze was echt op zoek naar een functie als deze. Haar focus ligt op interne communicatie en het bijstaan van het bestuur.

Linde van Opstal is net begonnen bij SWBB en zal een belangrijke rol gaan spelen als fondsenwerver voor ons huidige landelijke project. Zij zal de komende maanden onze stem zijn. Ze is een ervaren klantenservice medewerker en heeft ook enige verkoopervaring.


Adviseurs
C.A. Page-Jones
G. de Thouars